dania's FotoPage

By: dania aiesha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 16-Mar-2009 10:13 Email | Share | | Bookmark
Pindah..!!

Dear aiesha...
ayah dah pindah ke site baru...ke blogspot yg ayah rasa lebih reliable kot...FP ni bebila je leh closed down nih...blogspot owned by google...

http://daniaaiesha.blogspot.com

slowly i'll tranfer all the content in this FP to bogspot


Thursday, 19-Feb-2009 05:56 Email | Share | | Bookmark

Dear aiesha..
ayah nak pindahkan photoblog ni ke tempat lain..hmm..tgh pk cemana nak pindahkan..kena copy n paste setiap entry ke...hmm..x pe la..nanti la ayah buat slow2


Thursday, 22-Jan-2009 07:00 Email | Share | | Bookmark

memang confirm kena blocked..tak leh ada perkataan negara bangsa yang dilaknat tuh..terus jadi mcm entry dibawah ni..unpublish for ublic view


Thursday, 22-Jan-2009 00:56 Email | Share | | Bookmark
President Barack Hussien Obama

Dear Aiesha
Barack Obama dah angkat sumpah jadi presiden US yang ke 44 20 Jan lepas. hmmm...tak tahu la..the whole world macam hype pulak dgn barack obama ni sbb dia promise macam2 pada the whole world. Satu lagi maybe sbb karisma dia kot yang buat org tertarik n beri harapan pada dia. Masa dia nak angkat sumpah, Isr*** dah withdraw sepenuhnya dari Pal***. Oh ye..ayah tak cite lagi yang Isr*** serang pall**** selama 22 hari (if i'm not mistaken) dengan alasan Pal*** yang diperintah parti Ham** serang dia pakai roket buatan sendiri. The whole world kutuk Isr*** tapi pemimpin2 Liga Arab tak buat apa. US lagi la makin suka...sbb diorang anggap Ham** parti radikal dan termasuk senarai pengganas yang US sesuka hati keluarkan.

hmm...bile tgk gambar2 budak2 kecik kena bunuh Isr*** sedih sgt...teringat kat ecah...ecah demam pun ayah dah sedih...ni lagi la kalau kena tembak ke,kena seksa ke...hmmm...

for more photos click
http://persia1.wordpress.com/2009/01/19/holocaust-survivors-from-wold-war-ii-make-holocaust-in-gaza-photos/
http://persia1.wordpress.com/2008/04/29/isreal-killing-children-in-gaza-photos-18/

hmm..tak tahu lepas ke tak entry nih...sbb FP ni yahudi punya kot...




Tuesday, 13-Jan-2009 09:25 Email | Share | | Bookmark
Happy New Year

Dear Aiesha
Happy New Year 2009..actually dah lewat pun nak wish...dah nak masuk 2 minggu lepas new year...tapi ayah rasa kejap je..isk la..cepat betul masa berjalan...rasa baru semalam je ayah kena saman jam 3 pagi depan plaza warisan masa mlm new year tu..masa tu tgk minum kopi kat starbuck plaza warisan...tu la..sape suruh parking tepi jalan

ecah baru balik KK hari khamis lepas(9hb/1)...ayah balik semenanjung hari senin (5/1) nak ambik ecah bawak balik KK...hmmm..dah 3 minggu lebih ayah tak tengok ecah...masa ecah nampak ayah,terus je ecah lari peluk ayah...ehehehe...things that i notice were ecah dah mula banyak cakap..walaupun tak berapa betul...dah pandai main ngan barbie doll...ecah suke betul barbie doll yg cik atun belikan tuh....pastu ecah dah tau manja...dah tahu ayah n mama sayang ecah kot...

la ni ecah tak leh nampak barbie doll..tak leh nampak baju warna pink...baju warna lain x mau pakai...hmm..nasib baik la baby girl...

ayah: Kalau nak kencing cakap..."ayah nak cingg.." tau....nak kencng cakap apa?
ecah: cingg..!

hmm..beria cakap cing...tapi nanti dah kencing baru lari kat ayah cakap "cing"...ayah nak ajar ecah tak yah pakai pampers...tak pe la...nanti ayah lap..

kalau nak ajak mandi punya susah...nanti kalau ajak mandi ke,cebok berak ke...mesti ecah lari kat sofa n baring tutup muka...sembunyi la tu konon2nya...pastu ketawa2...ehehehe...geram tgk ecah la...

hmmm...
Happy New Year Ecah...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net